Huolto ja takuu hoituvat helposti Confientan kanssa

Mikael, 24v, on sähköalan opiskelija, joka on osa Confientan huoltotiimiä. Tapasimme Mikaelin kysyäksemme miten huolto ja takuu hoituvat Confientassa.

Mikaelin haastattelu

”Kertoisitko vähän itsestäsi?”

Mikael: ”Olen Confientassa laitteiden huolto- ja takuuasioissa työskentelevä opiskelija. Teen osa-aikaista viikkoa, jotta saan opiskelut hoidettua samalla. Työ sopii minulle hyvin, sillä opiskelen sähkötekniikkaa ja olen aina ollut kiinnostunut tällaisista vimpaimista.”

Huolto ja takuu

”Millaisia kokemuksia sinulla on Confientan laitteista?”

Mikael: ”Me tarkistamme kaikki laitteet ennen kuin ne lähetetään asiakkaalle. Hyvin harvoin laitteissa on mitään ongelmaa. Kerran saimme lähetyksen, joka oli jostain syystä selvästi kastunut matkalla ja se on ainoa kerta kun laitteissa on ollut vikaa. Hyvin harvoin asiakkaalta tulee laite, joka on vain rikki. Lähes poikkeuksetta laite on hajonnut käsittelyssä.”

”Millaisia tapauksia huolto saa asiakkailta?”

Mikael: ”Joskus laitetta on käytetty jonkinlaisena lyömäesineenä tai se on yritetty pestä sisältä asti saippuavedellä. Laitehan itsessään kestää helposti putoamisen ja pientä kosteutta, mutta sillä ei kannata takoa mitään tai yrittää pestä vedessä. Laitteen pesuksi riittää pyyhkiminen kostealla.”

Huolto ja takuu

”Mikä on yleisin ongelma laitteiden kanssa?”

Mikael: ”En osaa sanoa yksittäistä ongelmaa. Laitteet ovat poikkeuksetta hyvin toimivia ja saamme niistä paljon kiitosta asiakkailta. Onpa asiakas kerran pöyräyttänyt laitteen pesukoneessakin vahingossa, josta se kumma kyllä selvisi. En kyllä voi suositella sellaista pesua. Kerran eräs asiakas soitti kun oli lähettänyt meille hajonneen laitteen. Laite oli pudonnut muuttokuormasta ja sen yli oli ajettu muuttoautolla. Valitettavasti laite ei kestänyt rekan painoa vaan se oli aika monessa osassa.”

”Miten neuvoisit asiakkaita laitteen käytössä?”

Mikael: ”Kaikista tärkeintä on käyttää laitetta. Siitä ei ole hyötyä jos sitä ei ole ostettu tai sitä ei käytetä. Laitteen käyttö on niin helppoa, ettei meille ole koskaan tullut laitetta siksi, että sitä ei olisi osattu käyttää.”

”Mitä pidät työskentelystä Confientalla?”

Mikael: ”Tämä tukee hyvin opiskelujani ja saan jatkuvasti oppia uutta kun suunnittelemme parempia palveluita. Toisaalta huolto ja takuu hoidetaan niin kivassa porukassa, että täällä on kiva olla osana tiimiä. Mielestäni teemme tärkeää työtä ikäihmisten turvallisuuden eteen ja minusta on hienoa olla osana tällaista. Olen jo keskustellut omien isovanhempieni kanssa Confientan laitteen hankinnasta sitten kun heille tulee hieman enemmän ikää.”

Huolto ja takuu

 


css.php