Palvelumme ikäihmisille ja heidän läheisilleen

Confienta on suomalainen yritys, jonka tehtävänä on tuottaa turvaa ja mielenrauhaa. Asiakkaitamme ovat ikäihmiset ja heidän läheisensä, sillä tarjoamme paikannusranneke- ja turvapuhelinpalveluita. Lisäksi meillä on toimiva huolto- ja takuupalvelut, joista olemmekin kirjoittaneet aikaisemmin täällä.

Patron Pro -paikannusranneke

Paikannusrannekkeemme on helppokäyttöinen, mutta upeasti muotoiltu Patron Pro. Paikannusranneke toimii tavallisen rannekellon tapaan, mutta sen sijainti voidaan haluttaessa paikantaa Confientan karttapalvelun avulla. Karttapalvelu on Confientan itsensä toteuttama sovellus, joka toimii niin mobiililaitteissa kuin tietokoneellakin. Paikannusrannekkeeseen voidaan asettaa turvarajat, joiden ylittäminen aiheuttaa hälytyksen valittuun numeroon, esimerkiksi lähellä asuvalle läheiselle tai hoitokodin henkilökunnalle.

palvelumme ikäihmisille

Piccolo Senior -turvapuhelin

Turvapuhelimemme on myös erittäin helppokäyttöiseksi suunniteltu Piccolo Senior. Piccololla soittaminen tapahtuu vain nappia painamalla. Piccoloon voidaan esitallentaa numerot, joihin laitteella voidaan soittaa, esimerkiksi läheisen numero ja hätänumero 112. Piccolon mukana tulee ranneke, jonka avulla sitä voidaan kantaa ranteessa kellon tavoin. Mukana tulee myös kaulanauha, jonka avulla Piccolo kulkee hienosti kaulassa. Olemme lisänneet Piccoloon myös paikannusmahdollisuuden, joten sitä voidaan käyttää myös hätäpaikantamiseen ja myös siihen voidaan asettaa turvarajat, joiden ylittäminen aiheuttaa hälytyksen valitulle henkilölle.

Palvelumme ikäihmisille kehittyvät

Kehitämme jatkuvasti palveluitamme asiakkaiden palautteen perusteella ja olemme erittäin iloisia saadessamme palautetta asiakkailtamme. Vain täysin tyytyväiset asiakkaat ovat tavoitteemme, joten teemme kaikkemme, että saamme tarjota kehittyvää ja laadukasta palvelua jokaiselle asiakkaallemme. Palveluitamme kehitetään ensisijaisesti luomaan parempaa turvaa ja mielenrauhaa, mikä onkin meidän mottomme.

Suomalaista laatutyötä

Confienta on täysin suomalainen yritys ja sen omistus on myös kokonaan Suomessa, joten olemme osaltamme rakentamassa parempaa Suomea.

 


css.php