Confienta laajentuu pääkaupunkiseudulle

Confienta laajentuu pääkaupunkiseudulle avaamalla toimiston Helsinkiin. Toimistoon siirtyy osa-aikaisesti myös Confientan toimitusjohtaja Kalle Viitasaari, jonka koti kuitenkin säilyy jatkossakin synnyinseudulla Varsinais-Suomessa. ”Confienta haluaa vahvistaa asemaansa Suomen parhaana ikäihmisten paikannus- ja turvapuhelinpalveluita tarjoavana yhtiönä, jolloin paras paikka tähän on pääkaupunkiseutu. Uusi toimisto tulee keskittymään uusien jälleenmyyjien ja medianäkyvyyden vahvistamiseen.”, Viitasaari kertoo.

Alueellinen yhteistyö jatkossakin tärkeää

”Ikääntyvälle suomalaiselle on tärkeintä kyetä tarjoamaan palvelua paikallisesti. Tästä syystä pyrimme laajentamaan jälleenmyyjäverkostoa ympäri Suomea. Olemme saaneet paljon yhteydenottoja myös useilta kunnilta, mikä kertoo nousevasta kiinnostuksesta Confientaa kohtaan. Olemme parhaillaan mukana useassa testikäytössä, jotka ovat nimenomaan kuntien järjestämiä.”, Viitasaari jatkaa. ”Helsinki on kuitenkin suomalaisen liike-elämän keskus, mistä käsin on helpompaa toimia usean eri tahon kanssa.”

Miten käy Turun toimiston?

Viitasaari katsoo Helsingin toimiston ikkunasta ulos taivaalla kiitäviin pilviin ja sanoo hieman haikeasti: ”Olen ikäni asunut Turussa ja uuden toimiston avaaminen tarkoittaa minulle paljon matkustelua Helsingin suuntaan, ehkä jossain välissä jopa muuttoa sinne. Turun toimisto tulee kuitenkin jatkamaan normaalisti ja esimerkiksi huolto tulee säilymään Turussa. Myös tuote- ja palvelukehitystä tehdään jatkossa Turusta käsin.”

Ei muutoksia asiakkaille

Toimitusjohtaja Viitasaari laskee kahvikuppinsa pöydälle ja ristii kätensä: ”Uuden toimiston avaaminen ei näy nykyisille asiakkaille mitenkään. Se oli ainoa vaatimus koko toimiston avaamisessa, että nykyiset asiakkaat eivät koe mitään muutoksia olemassa oleviin palveluihin tämän takia.” Viitasaaren puhelin pärähtää ja nopea vilkaisu kertoo, että asiakaspalvelulla on asiaa, joten puheluun vastataan välittömästi. Lyhyen puhelun jälkeen Viitasaari hymyilee leveästi ja sanoo: ”Asiakaspalvelusta soittivat ja kertoivat, että olivat saaneet erinomaista palautetta asiakkaalta. Nämä päivät muistuttavat miksi tätä työtä tehdään.”

 

Confienta laajentuu


css.php