Kesä houkuttelee liikkeelle – löytäähän omaisesi kotiin

Kesä on vihdoin täällä ja ulkona on mukava liikkua auringon paistaessa. Luonnossa liikkuminen on mitä parasta ajan vietettä niin nuorelle kuin vähän varttuneemmallekin ja siihen tulee kannustaa. Ikäihmisen liikunnaksi kävelyretket ovat oikein mainoa valinta ja retkiä kannattaa tehdä oman kunnon ja jaksamisen rajoissa. Lisäksi kannattaa huolehtia, että läheisellä on mukana joko turvapuhelin tai paikantava turvaranneke kaiken varalta. Turvapuhelimen avulla voi hälyttää apua, jos sitä jostain syystä tarvitsee. Turvaranneke on tarkoitettu ikäihmisellä, jonka muisti saattaa jo reistailla ja paluu kotiin saattaa unohtua.

Turvapuhelin vai turvaranneke?

Turvapuhelin Piccolo Senior on tarkoitettu ikäihmisille, jonka turvallisuus halutaan varmistaa helppokäyttöisellä puhelimella. Piccolo Seniorissa on kolme ennalta asetettua numeroa, joihin soittaminen tapahtuu yksinkertaisesti nappia painamalla. Turvapuhelin kulkee helposti joko ranteessa tai kaulanauhassa. Turvapuhelin voidaan tarvittaessa myös paikantaa karttapalvelun avulla. Turvapuhelin on paras valinta silloin kun läheisellä on kyky havainnoida omaa tilaansa ja tarvittaessa pyytää apua.

Turvaranneke Patron Pro on rannekelloa muistuttava pieni laite, joka voidaan paikantaa missä tahansa. Paikannuksessa voidaan myös nähdä kuljettu reitti. Turvaranneke on tarkoitettu henkilölle jonka toimintakyky on jo sen verran rajoittunutta, että henkilö ei välttämättä itse huomaa eksyneensä tai kykene seuraamaan ajankulua normaalilla tavalla. Turvarannekkeen paikannus tapahtuu karttapalvelustamme helposti kotona tietokoneelta, matkalla kännykästä tai tabletista.

Mielenrauhaa

Kesä on siis parasta ulkoiluaikaa eikä sen takia tarvitse olla omaisesta liiaksi huolissaan kunhan huolehtii, että omaisen turvallisuus on taattu Piccolo Senior turvapuhelimella tai Patron Pro turvarannekkeella. Tehdään siis yhdessä kesästä turvallinen ja annetaan myös omaisille mielenrauhaa.

Liikkeelle luontoon - turvallisesti

 


css.php