Sampo-poliisikoira ja Confienta yhteistyössä

Sampo-poliisikoira löysi maaliskuun lopussa Confientan Patron Pro -turvarannekkeen avulla paikannetun 71-vuotiaan miehen metsästä. Sampo hälytettiin apuun kun omaiset olivat paikantaneet turvarannekkeen sijainniksi karttapalvelusta tiheän metsän. Ilman turvarannekkeen paikannusta olisi ollut todella vaikea löytää edes oikeaa suuntaa mistä olisi voinut etsiä. Lue lisää Sampo-koirasta ja pelastustehtävästä täältä:

http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005141140.html

http://www.iltalehti.fi/uutiset/201703242200091282_uu.shtml

Turvaranneke ja muistisairas

Paikantava turvaranneke Patron Pro on suunniteltu muistisairaan hätäpaikannukseen. Kuten tunnettua, muistisairas saattaa päätyä omille poluilleen eikä löydä takaisin kotiin. Pahimmassa tapauksessa, kuten tässä Sampo-koiran pelastustehtävässä, omainen on voinut poiketa umpimetsään, josta kukaan ei edes osaa etsiä. Lisäksi maastoon kadonnut ikäihminen harvemmin löytyy täysin sivullisten toimesta. Paikantavan turvarannekkeen avulla omainen löydetään GPS-paikannukseen perustuvan teknologian avulla.

Turvaa ja mielenrauhaa

Confientan tuotteissa yhdistyy aina kaksi periaatetta: turva ja mielenrauha. Meidän tarkoituksena on lisätä ikäihmisen turvallisuutta silloin kun oma toimintakyky alkaa heiketä. Meiltä löydät niin paikantavan turvarannekkeen Patron Pron kuin myös turvapuhelimen Piccolo Seniorin. Tuotteemme on myös suunniteltu antamaan mielenrauhaa omaisille, joilla on huoli omasta läheisestä. Confientan avulla voit aina tarkistaa, että omaisesi on kunnossa ja siellä missä hänen on turvallista myös olla ja liikkua.

Patron Pro ja Sampo poliisikoira


css.php