Muistisairas äitini

Tällä kertaa blogissamme on vuorossa Pekan haastattelu. Pekka tilasi meiltä äidilleen paikantavan turvarannekkeen, Patron Pron, äitinsä turvaksi ja Pekan omaksi mielenrauhaksi. Pyysimme Pekalta haastattelua ja hän oli mielellään kertomassa kokemuksiaan muistisairaan läheisen arjesta ja Confientan palveluista. Pekan nimi on muutettu.

Muistisairas äitini

Pekka asuu etelän suuressa kaupungissa ja tapaa lähes päivittäin äitiään, jolla on selviä muistisairauden oireita. Muistisairaudesta on myös lääkärin antama diagnoosi ja äiti saa Pekan mielestä oikein hyvää hoitoa. Pekalle muistisairauden oireet olivat kuitenkin yllättäviä. ”Olin todella huolissani kun äitini ensimmäisen kerran lähti omille teilleen eikä enää löytänyt takaisin. Sain myöhemmin kuulla, että tämä on muistisairaalle tyypillinen toimintamalli ja muutenkin muistisairauteen liittyvät oireet ovat olleet minulle taudin myötä uusia. Hankin ensiksi toisen valmistajan paikannusrannekkeen, mutta hyvin pian totesin, ettei siihen uskalla luottaa. Minun täytyy kuitenkin osata luottaa laitteeseen, jonka tehtävänä on kertoa missä äitini kulkee ja tarvittaessa hälyttää jos hän lähtee jonnekin.”

Confienta ja Patron Pro

Miten tulit valinneeksi Confientan ja Patron Pron? ”En ollut koskaan kuulutkaan Confientasta tai sen tuotteista. Eräs tuttavani kuitenkin suositteli laitetta ja kertoi myös hyvästä palvelusta mitä oli saanut. Minulle Confientan kotimaisuus ei ollut merkittävä asia, mutta pidin tärkeänä, että laitteen hinta on todella pieni verrattuna aikaisempaan laitteeseen. Nyt jo kuukausia käytettyäni olen huomannut, että laite on todella luotettava ja tarkka. Se on pelastanut meidät jo monelta murheelta, sillä siinä hyvin toimiva varoitus jos äitini lähtee omille teilleen.”

Onko sinulla jotain vinkkejä muille käyttäjillemme? ”En kyllä keksi mitään vinkkejä. Ainoa vinkki mitä haluaisin sanoa on, että laite kannattaa hankkia heti kun vähänkään sitä miettii. Voin täysin suositella tätä meidän paikannusranneketta sillä tämä on ollut todella hyvä. Aina ei näemmä tarvitse maksaa enemmän saadakseen parempaa.”

Mitä pidät karttapalvelustamme? ”Se on simppeli ja helppo käyttää. En oikein osaa kaivata siihen mitään mitä siinä ei jo ole. Toisaalta en myöskään halua siihen mitään enempää kun käyttö on nyt helppoa. Karttapalveluunkin olen tilannut jo kertaalleen lisää käyttöaikaa ja sen sai helposti hoidettua yhdellä puhelinsoitolla.”

Muistisairas äitini


css.php