Turvapuhelimien kysyntä valtavaa – hätäpuhelin kaiken varalle!

Turvapuhelin Piccolon myynti on lähtenyt rajuun kasvuun viime vuoden lopulla. Syynä kasvuun on yleinen tietoisuuden kasvu ja se, että monikaan kunta ei tarjoa tarvitsevalle asukkaalleen turvapuhelinta. Lisäksi moni kunta myy turvapuhelimia, mutta niiden hinta ei ole Piccolon kanssa kilpailukykyinen. Turvapuhelin on oiva hätäpuhelin joka toimii aina ja ilman lisälaitteita kaikkialla.

Piccolon edut

Confientan turvapuhelin Piccolo on erittäin helppokäyttöinen. Soittaminen tapahtuu vain nappia painamalla ja puhuminen onnistuu ilman, että laite on suoraan suun edessä. Tämä on erittäin tärkeä turvaominaisuus esimerkiksi tilanteessa, jossa käyttäjä on kaatunut eikä pääse ylös. Tällöin apu on vain painalluksen päässä!

Piccolo on myös erittäin edullinen verrattuna markkinoilta löytyviin vaihtoehtoihin. Piccolo maksaa vain 179 euroa ja sen puhelinliittymä vain 9,90 euroa kuukaudessa! Voit myös hankkia liittymän itse halutessasi ja tällöin maksat vain kertamaksun 179 euroa.

Hanki turvapuhelin ajoissa!

Paras neuvo turvapuhelinta harkitsevalle on, että hanki turvapuhelin ajoissa. Jos joudut miettimään hankkimista, niin olet jo tilanteessa, jolloin on hyvä hankkia turvapuhelin. Turvapuhelin Piccolo on halpa vakuutus läheisesi turvaksi!

 

Paikannus mahdollista

Piccolon ostaessasi saat myös mahdollisuuden tutustua karttapalveluumme, jonka avulla voit paikantaa turvapuhelimen sijainnin. Turvapuhelimen edulliseen hintaan kuuluu kuukauden tutustumisjakso paikannuspalveluun. Jos haluat käyttää paikannusta tutustumisjakson jälkeen, voit tilata siihen lisäaikaa joko verkkokaupastamme tai vaikka soittamalla asiakaspalveluumme numeroon: 010 281 3400 (vain paikallisverkkomaksu). Paikannuspalvelu maksaa vain 95,40 euroa kuudelle kuukaudelle.

Paikannuspalvelu on erinomainen lisäpalvelu, jota suosittelemme erityisesti muistisairaan turvapuhelimeen lisäturvaksi.


css.php