Paikannusranneke pelastaa hädässä

Suomessa on on lähes kaksisataatuhatta muistisairasta, joista noin puolet on vähintään keskivaikeassa vaiheessa olevia. Sairauden vaikeutuessa myös omaisten huoli ja vastuu kasvaa, erityisesti jos omainen eksyy usein. Omaisten tueksi on kehitetty monenlaisia apuvälineitä, kuten erilaisia turvapuhelimia ja paikannusvälineitä. Meiltä Confientalta löytyy sekä turvapuhelin Piccolo että paikannusranneke Patron Pro.

 

Paikannusranneke toimii kaikkialla

Paikannusranneke Patron Pro ei tarvitse toimiakseen mitään lisälaitteita. Se toimii kaikkialla ja sen avulla voidaan paikantaa sijainti muutaman metrin tarkkuudella. Patron on erittäin helppokäyttöinen sillä sen kantaja ei tarvitse osata tehdä rannekkeella mitään. Ranneke paikantaa aina automaattisesti. Lisäksi ranneke toimii kellona, mikä auttaa perustelemaan ikäihmiselle paikannusrannekkeen käytön. Paikannusranneke on kuitenkin hyvä hankkia yhdessä tuumin ja hyvissä ajoin ennenkuin todellinen tarve syntyy.

 

Paikannusranneke pelastaa hädässä

Patron Pro on erittäin luotettava laite ja näyttää myös kuljetun reitin. Meidän paikannusrannekkeen, Patron Pron, avulla onkin pelastettu jo useita ihmisiä. Lisäksi olemme saaneet erittäin paljon kiitosta myös sen antamasta mielenrauhasta, jonka se kantajan läheisille tuo. Patron Prossa on mahdollista asettaa turvarajat, joiden ylittäminen antaa läheisille hälytyksen. Tämän avulla läheinen tietää ilman tarkistamista paikannusrannekkeen käyttäjän olevan siellä missä hänen kuuluukin olla.

Hanki ajoissa!

Meiltä kysytään usein milloin on ajankohtaista hankkia omaiselle paikannusranneke. Tähän on hyvin helppo vastata: se kannattaa hankita sillä hetkellä kun sen tarvetta ensimmäisen kerran edes ajattelee. Tämä on myös palaute, jonka olemme saaneet asiakkailtamme. Paikannusranneketta ei voi hankkia liian aikaisin.

Patron Pro – Turvaa ja mielenrauhaa

 

Paikannusranneke pelastaa


css.php