Turvapuhelimella soittaminen

Turvapuhelimella soittaminen nousi tänään keskusteluissa esiin, sillä luin juuri tällaisen jutun iltasanomista:

- Ihan vasta joku nainen soitti ja kertoi oman kokemuksensa turvarannekkeista. Hän oli kaatunut kotonaan ja painanut turvaranneketta, mutta se ei ollut toiminut. Nainen oli odottanut apua koko yön. Jotkut vanhukset miettivät, että viitsiikö turvaranneketta edes painaa, sillä avun tuleminen maksaa, Haapakangas kuvailee.

On todella kamalaa edes ajatella, että tällainen tilanne tulee missä avuksi hankittu laite ei toimikaan. Lisäksi tiedämme, että on palveluntarjoajia, jotka veloittavat ekstraa jokaisesta turvapuhelimella tehdystä soitosta. Tämä on todella ikävää, jos se johtaa tilanteeseen, jossa avuntarvitsija ei halua pyytää apua kustannuksien pelossa.

Tiesithän tämän meidän turvarannekkeista

Turvarannekkeita on valitettavan monenlaisia. Meidän tiedossamme ei ole tapauksia, joissa meidän turvaranneke ei olisi toiminut. Tiesithän, että meidän turvarannekkeemme toimii täysin ilman lisälaitteita. Tämä tarkoittaa, että se toimii niin kotona kuin marjametsässä, kaupassa tai vaikkapa naapurissa kahvilla.

Meidän turvarannekkeemme toimii vain nappia painamalla. Voit itse valita minne turvaranneke soittaa. Voit laittaa siihen vaikka yleisen hätänumeron 112 tai läheisesi numeron.

Meidän turvarannekkeella soittaminen ei maksa ylimääräistä. Soittaminen maksaa täysin saman verran kuin soittaisit normaalilla puhelimella.

Muista siis vertailla ennen ostoa.

Muistilista vertailuun

  • Ei tarvitse lisälaitteita
  • Soittaminen nappia painamalla
  • Puhuminen suoraan turvarannekkeeseen
  • Soittaminen normaalin puhelun verran, ei lisämaksuja!
  • Jopa 100h toiminta-aika
  • Toimii kaikkialla
  • Pieni, noin tulitikkurasian kokoinen
  • Roiskevesitiivis
  • Markkinoiden edullisin vaihtoehto
  • Markkinoiden toimintavarmin

Turvapuhelimella soittaminen


css.php