Confienta Patron Pro™

patronpro3

Usein kysyttyä

Voiko Patron Pro™-ranneketta ladata päivittäin esimerkiksi yön yli?

Kyllä voi. Rannekkeen voi laittaa latautumaan vaikka joka yö ja antaa latautua yön yli. Suotavaa olisi sammuttaa ranneke aina silloin tällöin jos mahdollista. Tämä ei toki ole pakollista. Rannekkeen akun kesto on noin 28 tuntia.

Voiko ranneketta ladata päivän aikana useita kertoja pienissä erissä? 

Kyllä voi. Jos käyttäjä asuu yksin eikä ole itse kykeneväinen ranneketta lataamaan, niin usein omainen sopii muun muassa kotihoidon hoitohenkilökunnan kanssa latauksesta vaikka jokaisella hoitohenkilökunnan käyntikerralla.

Mistä voin seurata rannekkeen käyttäjän liikkeitä?

Ranneketta varten on rakennettu Confienta -karttapalvelu, josta vastuuhenkilö, useimmiten omainen voi seurata rannekkeen käyttäjän liikkeitä milloin ja missä tahansa, kunhan vastuuhenkilöllä on käytössään tietokone, tabletti, älypuhelin, tai mikä tahansa päätelaite, jolla on mahdollisuus päästä internetiin.

Vastuuhenkilö saa aina rannekkeen hankintahetkellä Confienta Oy:ltä käyttäjätunnukset karttapalveluun. Käyttäjätunnuksia voi tarvittaessa käyttää samanaikaisesti useampikin henkilö.

Kuinka usein ranneke paikantaa käyttäjää?

Patron -rannekkeen yhteydenottoväli karttapalveluun on itse säädettävissä välille 2-60 minuuttia. Paikannuksen voi myös kytkeä pois päältä, mikäli paikannukselle ei ole tarvetta.

Kestääkö Patron Pro™ vettä?

Rannekkeet ovat roisketiiviitä, mutta eivät kestä pidempää altistumista vedelle, joten ne on riisuttava pois esimerkiksi uidessa, suihkussa tai saunoessa.

Kestääkö ranneke pakkasta?

Ranneke kestää pakkasta jopa -20 celsiusastetta, mutta kylmyys kuluttaa akkua nopeammin.

Minkä kokoinen ranneke on?

Ranneke on tavallisen rannekellon kokoinen ja painaa vain 30 grammaa.

Miksi rannekkeessa on pakko olla SIM-kortti?

Tämä mahdollistaa kahdensuuntaisen soitto-ominaisuuden rannekkeissa, sekä itse paikannuksen.

Mistä saan lisää käyttöaikaa karttapalveluun?

Kun karttapalvelun käyttöaika lähenee loppuaan, saa asiakas ilmoituksen sähköpostilla ja tekstiviestillä kaksi viikkoa ennen karttapalvelun käyttöajan umpeutumista. Karttapalveluun lisää käyttöaikaa voi ostaa verkkokaupastamme täältä tai soittamalla meille numeroon 010 281 3400 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@confienta.fi.

Mistä pääsen asettamaan hälytysnumerot rannekkeelle? Ja mistä pääsen asettamaan turva-alueen käyttäjälle tarvittaessa?

Karttapalvelun kautta saa asetettua kaikki hälytysnumerot sekä turva-alueen aktivoinnin. Hälytysnumeroita voi muuttaa aina tarpeen tullen, vaikka päivittäin. Ranneketilauksen yhteydessä asiakas saa käyttäjätunnukset karttapalveluun ja käyttöohjeet karttapalvelua varten.

Voiko turva-alueen asettaa muuallekin, kuin kotiosoitteen ympärille? Esimerkiksi kesämökille?

Turva-alueen voi asettaa aktiiviseksi aina sinne, missä ranneke milloinkin on. Jos turva-alue on nyt asetettuna esimerkiksi oman kotiosoitteen ympärille, karttapalvelusta sen voi käydä kytkemässä pois päältä. Kun taas ranneke liikkuu esimerkiksi kesämökille, karttapalvelusta voi kytkeä turva-alueen uudelleen päälle kirjautumalla palveluun. Tällöin se aktivoituu nykyisen sijaintinsa ympärille.

Voiko Patron Pro™:hon asettaa minkä tahansa numeron soittopainikkeiden alle? 

Kyllä voi. Soittopainikkeeseen voi aktivoida minkä tahansa puhelinnumeron, myös yleisen hätänumeron 112. Soittopainiketta painamalla rannekkeesta lähtee hälytyspuhelu ennalta määrättyyn ensisijaiseen  puhelinnumeroon, mikä on muutettavissa karttapalvelun kautta.

Haluaisin itse hankkia liittymän. Millaisen SIM-kortin tarvitsen?

Patron Pro:hon menee micro sim-kortti. Liittymätyypinä tulee olla liittymä, jossa on puhe,-ja tekstiviestiominaisuus, sekä datapaketti. Pienin ja hitain datapaketti riittää. Pin-koodin kysely oltava pois päältä liittymästä.

Miten soittopainikkeen puhelinnumero määritellään jos ei tarvitse (vielä) karttapalvelua?

Kaikki numerot aktivoidaan lähtökohtaisesti karttapalvelun kautta joko itse tai asiakaspalvelumme toimesta. Jälkimmäinen ei edellytä silloin asiakkaalta olemassa olevia karttapalvelutunnuksia.

Minkälaisella laturilla laite ladataan? Eli onnistuuko laturin kytkeminen riittävän helposti vanhalta huononäköiseltä ihmiseltä?

Latauslaite on perinteinen verkkovirtalaturi, jossa mini-usb-pää. Jos matkapuhelimen lataus onnistuu, onnistuu myös se myös meidän laitteilla.

css.php