Confienta Piccolo Senior™

Piccolo Senior usein kysytyt kysymykset

Usein kysyttyä

Voiko Piccoloa™ ladata päivittäin esimerkiksi yön yli?

Kyllä voi. Paikantimen voi laittaa latautumaan vaikka joka yö ja antaa latautua yön yli. Suotavaa olisi sammuttaa paikannin aina silloin tällöin jos mahdollista. Tämä ei toki ole pakollista. Paikantimen akun kesto on noin 28 tuntia.

Voiko Piccoloa™ ladata päivän aikana useita kertoja pienissä erissä? 

Kyllä voi. Jos käyttäjä asuu yksin eikä ole itse kykeneväinen lataamaan laitetta, niin usein omaisen on hyvä sopia esimerkiksi kotihoidon hoitohenkilökunnan kanssa latauksesta vaikka jokaisella hoitohenkilökunnan käyntikerralla.

 Mistä voin seurata paikantimen käyttäjän liikkeitä?

Paikanninta varten on rakennettu Confienta -karttapalvelu, josta vastuuhenkilö, useimmiten omainen voi seurata paikantimen  käyttäjän liikkeitä milloin ja missä tahansa, kunhan vastuuhenkilöllä on käytössään tietokone, tabletti, älypuhelin, tai mikä tahansa päätelaite, jolla on mahdollisuus ottaa yhteys internetiin.

Vastuuhenkilö saa aina paikantimen hankintahetkellä Confienta Oy:ltä käyttäjätunnukset karttapalveluun. Käyttäjätunnuksia voi tarvittaessa käyttää samanaikaisesti useampikin henkilö.

Kuinka usein Piccolo™ paikantaa käyttäjää?

Piccolo – paikantimen yhteydenottoväli karttapalveluun on itse säädettävissä välille 2-60 minuuttia. Paikannuksen voi myös kytkeä pois päältä, mikäli paikannukselle ei ole tarvetta.

Kestääkö Piccolo™ vettä?

Paikantimet ovat roisketiiviitä, mutta eivät kestä pidempää altistumista vedelle, joten ne on riisuttava pois esimerkiksi uidessa, suihkussa tai saunoessa.

Kestääkö paikannin pakkasta?

Paikannin kestää pakkasta jopa -20 celsiusastetta, mutta kylmyys kuluttaa akkua nopeammin.

Minkä kokoinen paikannin on?

Paikannin on noin tulitikkuaskin kokoinen ja painaa vain 27 grammaa.

Miksi paikantimessa on pakko olla SIM-kortti?

Tämä mahdollistaa kahdensuuntaisen soitto-ominaisuuden paikantimessa, sekä itse paikannuksen.

Mistä saan lisää käyttöaikaa karttapalveluun?

Kun karttapalvelun käyttöaika lähenee loppuaan, saa asiakas ilmoituksen sähköpostilla ja tekstiviestillä kaksi viikkoa ennen karttapalvelun käyttöajan umpeutumista. Karttapalveluun lisää käyttöaikaa voi ostaa verkkokaupastamme täältä tai soittamalla meille numeroon 010 281 3400 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@confienta.fi.

Mistä pääsen asettamaan hälytysnumerot paikantimelle? Ja mistä pääsen asettamaan turva-alueen käyttäjälle tarvittaessa?

Karttapalvelun kautta saa asetettua kaikki hälytysnumerot sekä turva-alueen aktivoinnin. Hälytysnumeroita voi muuttaa aina tarpeen tullen, vaikka päivittäin. Tilauksen yhteydessä asiakas saa käyttäjätunnukset karttapalveluun ja käyttöohjeet karttapalvelua varten.

Voiko turva-alueen asettaa muuallekin, kuin kotiosoitteen ympärille? Esimerkiksi kesämökille?

Turva-alueen voi asettaa aktiiviseksi aina sinne, missä paikannin milloinkin on. Jos turva-alue on nyt asetettuna esimerkiksi oman kotiosoitteen ympärille, karttapalvelusta sen voi käydä kytkemässä pois päältä. Kun taas paikannin liikkuu esimerkiksi kesämökille, karttapalvelusta voi kytkeä turva-alueen uudelleen päälle kirjautumalla palveluun. Tällöin se aktivoituu nykyisen sijaintinsa ympärille.

Voiko Piccoloon™ asettaa minkä tahansa numeron soittopainikkeiden alle? 

Kyllä voi. Soittopainikkeeseen voi aktivoida minkä tahansa puhelinnumeron, myös yleisen hätänumeron 112. Soittopainiketta painamalla paikantimesta lähtee hälytyspuhelu ennalta määrättyyn ensisijaiseen  puhelinnumeroon, mikä on muutettavissa karttapalvelun kautta.

Haluaisin itse hankkia liittymän. Millaisen SIM-kortin tarvitsen?

Piccoloon menee micro sim-kortti. Liittymätyypinä tulee olla liittymä, jossa on puhe,-ja tekstiviestiominaisuus, sekä datapaketti. Pienin ja hitain datapaketti riittää. Pin-koodin kysely oltava pois päältä liittymästä.

Miten soittopainikkeen puhelinnumero määritellään jos ei tarvitse (vielä) karttapalvelua?

Kaikki numerot aktivoidaan lähtökohtaisesti karttapalvelun kautta joko itse tai asiakaspalvelumme toimesta. Jälkimmäinen ei edellytä silloin asiakkaalta olemassa olevia karttapalvelutunnuksia.

Minkälaisella laturilla laite ladataan? Eli onnistuuko laturin kytkeminen riittävän helposti vanhalta huononäköiseltä ihmiseltä?

Latauslaite on perinteinen verkkovirtalaturi, jossa mini-usb-pää. Jos matkapuhelimen lataus onnistuu, onnistuu myös se myös meidän laitteilla.

Piccolo Senior

css.php