Karttapalvelu

Voit siirtyä suoraan karttapalveluun

Confientan palveluun kuuluu kotimainen karttaohjelmisto. Karttaohjelmisto on nykyaikainen pilvipalvelu, joten se on heti käytössäsi ja vaatii toimiakseen vain internet-selaimen sekä verkkoyhteyden. Karttapalvelusta voit mm. seurata paikantimen käyttäjän sijaintia, muuttaa hälytysnumeroita ja määrittää käyttäjälle turva-alueen. Asiakas saa tunnukset karttapalveluun tilauksensa yhteydessä.

  • Helppokäyttöinen. Palvelun käyttöliittymä on hiottu yksinkertaiseksi ja taustaprosessit automaattiseksi, jotta karttapalvelun käyttö on kenen tahansa opittavissa.
  • Paikannus. Paikantimen käyttäjän sijainti on nähtävillä karttapalvelussa ja hänen reittinsä piirtyy viivana kartalle. Paikannin päivittää sijaintitietonsa automaattisesti karttapalveluun. Palveluun on myös mahdollista asettaa useampia käyttäjiä, jolloin niitä voi seurata samasta näkymästä. Vastuuhenkilön on näin mahdollista seurata esimerkiksi molempia isovanhempiaan tai palvelutalon useampia asiakkaitaan. Karttapalvelussa voi olla kirjautuneena useampi henkilö samanaikaisesti.
  • Turva-alue. Paikantimelle on mahdollista määritellä turva-alue, jolta poistuttaessa se lähettää automaattisesti tekstiviestin haluttuun puhelinnumeroon. Turva-aluetta pääsee itse muokkaamaan karttapalvelun kautta.

nayttokuva-2016-09-09-kello-12-25-37

  • Hälytyspuhelinnumerot. Palveluun voi asettaa halutut hälytysnumerot ja niitä voi muokata sen kautta milloin vain.
  • Mobiiliyhteensopiva. Palvelu sopii tavallisen pöytä- tai kannettavan tietokoneen lisäksi älypuhelin ja tablettikäyttöön. Tämä mahdollistaa palvelun käytön missä ja milloin tahansa.

Karttapalvelu_puhelimessa (1)

Siirry karttapalveluun

css.php