Turvapuhelin – Piccolo Senior

179,00

Markkinoiden helppokäyttöisin turvapuhelin.
Hanki turvapuhelin ajoissa!

Voit tilata myös puhelimitse:
010 281 3400

Kuvaus

Turvapuhelin Piccolo Senior on helppokäyttöinen hätäpainikeratkaisu ja turvapuhelin, joka toimii kaikkialla ilman lisälaitteita. Turvapuhelin on pieni ja kulkee mukana vaikka kaulanauhalla tai ranteessa kellon tapaan. Turvapuhelin Piccolo Seniorin avulla apu on aina vain yhden napin painalluksen päässä, olit sitten kotona tai marjametsässä. Hanki turvapuhelin ajoissa!

 • Soittaminen vain nappia painamalla
 • Toimii kaikkialla ilman lisälaitteita
 • Kolme pikapainiketta, joista soitto tapahtuu (esim. hätänumero, omainen, hoitohenkilökunta)
 • Ei erillisiä laitteita tai tukiasemia
 • Kevyt ja pienikokoinen
 • Pitkä toiminta-aika, jopa 100 tuntia!
 • Optiona: Tarkka paikannus kaikilla mobiililaitteilla missä tahansa

dsc_0845

Helppokäyttöinen turvapuhelin

Confienta Piccolo Senior on helppokäyttöinen turvapuhelin, joka toimii vain nappia painamalla ilman lisälaitteita. Mukana on myös hätäpainike joka paitsi soittaa niin lähettää myös tekstiviestin. Turvapuhelimeen voidaan asettaa vapaasti omaisen, läheisen tai vaikkapa hätäkeskuksen puhelinnumerot. Turvapuhelin toimii kaikkialla; sisällä, ulkona ja marjametsässä.

Kahdensuuntainen puhelinyhteys

Laitteeseen voidaan aktivoida kolme numeroa eri painikkeiden alle, joita painettaessa paikannin soittaa painikkeiden alle ohjelmoituihin numeroihin. Turvapuhelimessa on kaiutin, jonka kautta kuulee vastapuolen puheen helposti. Sisäänrakennettu mikrofoni on herkkä ja toimii erinomaisesti pienen etäisyydenkin päästä.

SOS-Painike

Paikantimessa on SOS-painike, jota painettaessa turvapuhelin lähettää hälytyksen tekstiviestitse haluttuun numeroon, kuten esimerkiksi omaiselle. Tämän jälkeen paikannin soittaa heti perään kyseiseen numeroon.

Paikannus optiona

Turvapuhelimessa on optiona myös paikannuspalvelu, jonka avulla turvapuhelin voidaan paikantaa mistä tahansa. Turvapuhelimelle voidaan asettaa myös turva-alue, jolta poistuminen lähettää hälytyksen valitulle henkilölle.

 

turvapuhelin piccolo senior

Puhelinliittymä

Laitteen mukana toimitetaan liittymä, jonka avulla välitetään puhelut. Liittymän hinta on 9,90€/kk. Liittymän tahallinen väärinkäyttö johtaa palvelun katkaisemiseen välittömästi ilman ostohinnan palautusta. Liittymän voi myös itse halutessaan hankkia haluamaltaan operaattorilta.

Lisätietoja saat soittamalla meille numeroon 010 281 3400.

Ei sitoutumispakkoa!

Tekniset tiedot

 • Akunkesto. Akunkesto määräytyy paikannusaikavälin mukaan (20h – 100h). Omainen pystyy itse määrittelemään paikanusaikavälin karttapalvelusta.
 • Akun hälytys. Kun akkua on jäljellä enää tietty prosenttimäärä, laite hälyttää tekstiviestitse haluttun numeroon.
 • Roisketiivis. Laite on roiskevesitiivis.
 • Mitat. 4 cm x 3,5 cm x 1,5 cm, eli noin tulitikkurasian kokoinen
 • Paino 27 grammaa, eli noin puolet kananmunasta

Lue lisää täältä!

Lisätiedot

Väri

Valkoinen, Tumman harmaa

css.php