Omaisen paikannus- ranneke – Patron Pro

199,00

Hinta 199€ sisältää yhden kuukauden karttapalvelun. Palvelua voit tilata lisää 6kk:n tai 12kk:n erissä verkkokaupasta.

Voit tilata myös puhelimitse:
010 281 3400

Kuvaus

Omaisen paikannusranneke Patron Pro on elämää merkittävästi helpottava laite. Paikannusranneke on tarkoitettu henkilölle, jonka toimintakyky on merkittävästi rajoittunut ja jonka toimintaa pitää voida seurata (esim. muistisairaat). Toimii täysin ilman lisälaitteita! Hanki paikannusranneke ajoissa!

 • Toimii täysin ilman lisälaitteita ja tukiasemia
 • Paikannus kaikilla mobiililaitteilla muutaman metrin tarkkuudella
 • Rajatulta alueelta poistumisesta tekstiviestihälytys omaiselle
 • Yli vuorokauden toiminta-aika
 • Näyttää tyylikkäältä kellolta
 • Toimii turvapuhelimena (vastaanottaa ja soittaa puheluita)
 • Varoittaa akun käydessä vähiin tekstiviestillä omaiselle

omaisen paikannusranneke patron pro

Omaisen paikannusranneke

Patron Pro on kevyt ja tyylikäs GPS-paikannin, joka istuu niin miehen kuin naisenkin käteen. Paikannusranneke sopii henkilöille, joiden toimintakyky on rajoittunutta ja jotka vaativat paikannustarvetta (esimerkiksi muistisairaat). Vaihtoehtoisesti jos paikannusta ei tarvita, paikannuksen voi kytkeä kokonaan pois päältä, jolloin Pro ajaa helppokäyttöisen turvapuhelimen asian.

Pro sopii myös hoitohenkilökunnan käyttöön, sillä he voivat kohdata uhkaavia tilanteita työssään. Soittopainikkeiden avulla avun kutsuminen on helppoa hätätilanteessa.

Toimii täysin itsenäisesti ilman lisälaitteita ja tukiasemia!

Reaaliaikainen paikannus

Paikannin päivittää käyttäjänsä sijaintietoa Confientan karttapalveluun paikannuksen ollessa päällä. Laitteeseen pystyy palvelusta itse määrittämään aikavälin, kuinka usein käyttäjää paikannetaan (esim. kaksi, viisi tai 15 minuuttia). Tunnukset karttapalveluun saa tuotteen aktivoinnin yhteydessä. Karttapalvelu on täysin Suomessa toteutettu.

Soittopainike

Tuotteessa on soittopainike, jota painettaessa kellon näyttötaululle avautuu puhelinluettelo. Painamalla soittopainiketta uudelleen, ranneke lähtee soittamaan luetteloon ensimmäiseksi ennaltamääriteltyyn numeroon, kuten esimerkiksi omaiselle tai hoitohenkilökunnalle. Rannekkeeseen voidaan tallentaa ennalta viisi puhelinnumeroa. Puheyhteys on kaksi suuntainen ja rannekkeeseen voi myös soittaa.

Rajatun alueen määritys (turva-alue)

Paikantimeen saadaan asetettua tietty rajattu alue, jolta poistuttaessa paikannin lähettää tekstiviestihälytyksen haluttuun numeroon. Esimerkkeinä hoitokodin piha-alue tai oman asunnon ympäristö. Omainen, hoitaja tai muu vastuuhenkilö määrittelee metrimäärän, joka rajaa halutun alueen.

Hinnoittelu

Confienta Patron Pro:n hankintahinta sisältää kuukauden käyttöoikeuden karttapalveluun. Voit tilata lisää käyttöoikeutta kuuden tai 12:sta kuukauden erissä. Voit katkaista palvelun milloin tahansa, jolloin palvelu lakkaa maksetun palvelujakson päätyttyä. Palvelun voi katkaista soittamalla palvelunumeromme  010 281 3400 tai sähköpostilla osoitteeseen info@confienta.fi.

Ei sitoutumispakkoa!

Tekniset tiedot

 • Akunkesto paikannusaikavälin mukaan (24h-30h)
 • Paikannusaikavälin voi itse määrittää
 • Suomessa kehitetty karttapalvelu
 • Akun vähäisyyden varoitus tekstiviestillä (esim. omaiselle)
 • Roiskevesitiivis
 • 4 cm x 3,5 cm x 1,5 cm, eli pienempi kuin tulitikkurasia
 • Paino 30g, eli puolikkaan kananmunan verran
 • Laitteella on 12kk takuu

Liittymä

Laitteen mukana toimitetaan liittymä, jonka avulla välitetään paikannustiedot ja puhelut. Liittymän hinta on 9,90€/kk. Liittymän tahallinen väärinkäyttö johtaa palvelun katkaisemiseen välittömästi ilman ostohinnan palautusta. Liittymän voi myös itse halutessaan hankkia haluamaltaan operaattorilta.

Lisätietoja saat soittamalla meille numeroon 010 281 3400.

Lue lisää täältä. 

Lisätiedot

Väri

Musta ranneke, Valkoinen ranneke

css.php