Confienta - Sinun turvanasi

Yritys


Kalle ViitasaariToimitusjohtaja

Tuomo Saarni, FTHallituksen pj

Sami SavisaloHallituksen jäsen

Teemu MalinenHallituksen jäsen

Syntytarina

Vuosia sitten Kallen isoäiti kaatui kotonaan ja loukkasi itsensä vaikeasti. Hän ei päässyt itse ylös eikä hento ääni kuulunut naapuriin. Kesti yli vuorokauden ennenkuin isoäitiä alettiin kaivata. Hänet löydettiin kotoaan lattialta lonkka murtuneena ja janoisena. Isoäiti toipui onnettomuudesta, mutta läheisiä, kuten Kallea, tapaus kosketti syvästi.

Isoäidille päätettiin hankkia turvapuhelin, mutta pian huomattiin, että valikoimat olivat niukat ja tarjotut ominaisuudet huonot. Turvapuhelimet olivat kalliita, ne vaativat usein lisälaitteita sekä puhelut saattoivat olla hyvin kalliita. Osassa turvapuhelimia oli erittäin kalliit kuukausimaksut. Kallea mikään tarjolla ollut vaihtoehto ei houkuttanut. Omaisille oli selvää millainen olisi hyvä turvapuhelin: se kulkisi kaulassa tai ranteessa, se toimisi ilman lisälaitteita, sillä soittaminen olisi samanhintaista kuin millä tahansa muulla puhelimella, se toimisi missä tahansa eikä pelkästään kotona, sillä olisi pitkä toiminta-aika, se olisi kestävä ja se olisi ennen kaikkea hyvin yksinkertainen käyttää. Kalle ymmärsi, että moni muukin kaipaisi samanlaista turvapuhelinta. Confienta oli syntynyt.

Asiakaspalvelu ja Käyttötuki

info@confienta.fi
010 281 3400

PALVELUNTARJOAJAT: Yhteydenotot alla olevaan numeroon:

0400 291205

Tavoitat meidät myös yhteydenottolomakkeen kautta. Vastaamme yhteydenottoihin arkipäivisin vuorokauden sisällä lomakkeen lähettämisestä.

Jälleenmyyjäksi

Oletko kiinnostunut ottamaan Confientan tuotteita omaan valikoimaasi jälleenmyyntiin? Meiltä saat käyttövalmiit ja toimintavarmat tuotteet sekä suoran asiakastuen. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

Kalle Viitasaari
kalle.viitasaari@confienta.fi
045 128 5818

Confienta Oy postitus- ja laskutusosoite

PL 220
20101 Turku

css.php